ČISTA DESETKA Belingem očarao dame (FOTO)

06:00 | 13-06-2024

Fudbal 0

Zvezda Engleske reprezentacije Džud Belingam pokazao atribute pred duel sa Srbijom i oduševio lepši pol.

fudbal
Printscreen/Skims

Fudbal nije samo za muškarce, iako će narednih nedelja jači pol biti prikovan za televizore prateći Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Da i dame imaju razloga da gledaju kako se kotrlja „bubamara“, potvrdio je najbolji igrač engleske reprezentacije Džud Belingam.

Mlada zvezda Real Madrida, s kojim je nedavno osvojio Ligu šampiona, skinula se u donji veš i pokazala atribute zbog kojih će mnoge žene s velikim entuzijazmom pratiti dešavanja iz Nemačke.

fudbal Printscreen/Skims
 

 

Desetka „Gordog Albiona“ je po ugledu na svoju devojku manekenku Lauru Volk (25) zakoračio u svet modelinga i uradio foto-sesiju donjeg veša za brend američke TV rijaliti zvezde Kim Kardašijan pod nazivom „Skims“.

Sudeći po fotografijama, deluje da je bivši igrač Birmingema i Borusije Dortmund u izvrsnoj formi, pa će Piksijevi puleni mati pune ruke posla da ga zaustave na „Feltins areni“ u Gelzenkirhenu.

fudbal Printscreen/Instagram
 

U nedavno završenoj klupskoj sezoni Belingam je odigrao 28 utakmica i za to vreme se 19 puta upisao u listu strelaca, a zabeležio je i šest asistencija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading