PUKLA LJUBAV Ivan Perišić odlazi iz Hajduka

17:09 | 13-08-2024

Fudbal 0

Kraj posle samo sedam meseci

Ivan Perišić

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić napustiće Hajduk iz Splita. Ovih dana je veoma bilo burno u redovima hrvatskog velikana. Trener Đenaro Gatuzo je najpre odstranio Perišića iz tima, da bi ga zatim vratio, a onda je održan sastanak na kome je doneta odluka da sjajni krilni fudbaler napusti klub.

Perišić je stigao u Hajduk u januaru ove godine iz Totenhema i predstavljen je na spektakularan način. Od njega se očekivalo mnogo, ali mu povrede nisu dozvolile da na pravi način pomogne voljenom klubu. Debitovao je tek u aprilu, ali nije uspeo da ostvari konkretan učinak na terenu.

Ovog leta su izbili novi problemi, on je rekao treneru Gatuzu da želi da ode iz kluba, da bi ga Italijan ubrzo odstranio iz ekipe.

Posle brojnih turbulencija, odlučeno je da Perišić napusti Split, a to je potvrdio i sportski direktor kluba Nikola Kalinić.

- Žao mi je što se stvorila atmosfera ovakva koja se negativno odrazila na klub, ali isto tako posebna za Ivana i njegovu porodicu jer su doživeli brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan ostaje do kraja leta, nažalost u poslednjih nekoliko dana je došlo do nesuglasica koje su rezultovale sporazumnim dogovorom te su obe strane zaključile da se saradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo doneti odluku da li će biti razlaz u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovor zbog važnosti utakmice koja je pred nama u četvrtak, čitav fokus je na revanš utakmici i zato zovem navijače da dođu i daju podršku klubu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading