NEMA PREDAJE Crno-beli u švajcarskom Tunu priželjkuju revanš za beogradski poraz

06:00 | 15-08-2024

Fudbal 0

Stanojević sa Saldanjom napada Lugano

FK Partizan

Partizan je doputovao u Švajcarsku na revanš-meč sa Luganom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Trener Partizana Aleksandar Stanojević računa na 21 igrača i tri golmana, a u kombinaciji je i Brazilac Saldanja koji nije trenirao poslednjih dana.

U Švajcarsku su otputovali: A. Jovanović, Krunić, Stevanović, Lazarević, Marković, De Medina, Mujakić, Filipović, Jurčević, Antić, Arijaga, Zahid, Šćekić, Ovusu, Grimaldo, Severina, Goh, Natho, Nikolić, Zubairu, Trifunović, Kalulu, Đ. Jovanović  i Saldanja.

Partizan dovodi dete Zvezde

Partizan je blizu angažovanja Stefana Kovača, prvotimca Čukaričkog. Radi se o centralnom veznom (25), koji je prošao omladinske kategorije Crvene zvezde, za koju nikad nije debitovao.

Kovač je 2018. godinu proveo na pozajmici u IMT-u, da bi igrač Čukaričkog postao u januaru 2019. godine. Za ovaj klub je odigrao 183 utakmice, postigao 20 golova i upisao uz to 14 asistencija.

Takođe, branio je boje U17, U19 i U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U Beogradu su ostali desni bek Vukašin Đurđević, Bojan Kovačević, Mateja Stjepanović i Aleksa Janković.

Lugano je u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za LE, koji je odigran prošle nedelje u Beogradu, pobedio rezultatom 1:0. Revanš duel je na programu od 20.30 časova u Tunu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading