DOBIO JE VELIKU ŠANSU I NIJE JE ISKORISTIO Italijani bez milosti prema Luki Joviću

12:41 | 18-08-2024

Fudbal 0

Velike kritike na račun srpskog reprezentativca

jovic

Fudbaleri Milana jedva su izbegli poraz od Torina u prvom kolu italijanske Serije A. Meč je završen rezultatom 2:2, a sedmostruki šampion Evrope je tek u finišu utakmice uspeo da postigne dva gola preko Morate i Okafora i dođe do izjednačenja.

Srpski reprezentativac Luka Jović je dobio priliku kod novog trenere Paula Fonseke. Odigrao je sat vremena, ali nije uspeo da uradi ništa konkretno na terenu i umesto njega je u igru ušao Alvaro Morata.

Nakon utakmice, italijanski mediji su osuli paljbu po srpskom napadaču.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Jeste kao starter dosad odigrao samo šest utakmica i niko mu nije predviđao velike stvari. Posle utakmice sa Torinom, otvara se ideja da Okafor uskoči u startnih jedanaest umesto Jovića i postane Moratina zamena. Jović je potvrdio staru tezu protiv Torina. Kada igra sam, ne pored nekog drugog napadača, on pati - navodi se u tekstu "Gazete delo sport". 

Ni ostali mediji nisu bili ništa manje oštri.

- Prvi veliki signal preokreta bio je odluka da se Alvaro Morata pošalje na teren umesto bezopasnog Luke Jovića. Alvaro je iznudio penal koji je VAR poništio, postigao je gol i pokrenuo Milan ka remiju - naveo je "Mediaset". 

"Fudbal Italija" piše: 

- Dobio je neverovatnu šansu da pokaže svoj kvalitet Fonseki i nije je iskoristio pošto je uputio samo jedan udarac za sat vremena. Njegova zamena pokazala je kako treba da se odigra i za to mu je bilo potrebno pola sata na debiju.

Tutomerkato mu je dao peticu uz opasku da nije bio ni opasan po gol Vanje Milinković-Savića, a kod "Kalčomerkata" je dobio 5,5. Nadamo se da je Paulo Fonseka drugačije video Lukin učinak, jer ako nije, ne piše mu se dobro...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading