PUN GAS Zvezdaši mu se džaba nadali, ostao je u Italiji i kupio zver od 800.000 evra!

06:00 | 06-09-2024

Fudbal 0

Napadač Intera se počastio automobilom koji do 100 kilometara na čas ubrza za pet sekundi

Marko Arnautović

Marko Arnautović će večeras povesti napad Austrije protiv Slovenije u Ljubljani na startu Lige nacija. Pre toga, Srbin rođen u Beču 1989. počastio je sebe još jednim autombilom u zadivljujućoj kolekciji.

Marko Arnautović EPA/MATTEO BAZZI
 

Nesuđeni špic Zvezde, kome su na „Marakani“ nadali i ovog leta, kao i u nekoliko prethodnih godina, potrošio je 800.000 evra na novi rols-rojs „Cullinan“, piše „San“.

Toni Polster na meti

Marko Arnautović, sin Srbina i Austrijanke, rekorder je reprezentacije sa 116 utakmica. Da bi postao neprikosnoven i kao strelac nedostaje mu osam golova kako bi na vrhu večne liste svrgnuo Tonija Polstera (44).

Iskusni napadač je debitovao u dresu Austrije 2008. godine.

Austrijski reprezentativac, sad član Intera, proveo je četiri godine u Stouku pre nego što je Vest Hem za njega 2017. platio tad rekordna 22 miliona evra. Otad ga na Ostrvu i znaju kao ljubitelja skupocenih autobila, jer poseduje bentli, mercedes, ferari...

Automobil rols-rojs EPA/JAKUB KACZMARCZYK
 

Nova zver u njegovog garaži može da ubrza od 0-100 km/h za pet sekundi, a košta skoro pet puta više nego prosečna kuća u Stouku, navodi britanski tabloid.

Na okupljanju reprezentacije pred ciklus Lige nacija, u kojoj je Austrija u B diviziji u grupi sa Slovenijom, Norveškom i Kazahstanom, Marko se pojavio upravo za volanom rols-rojsa.

Komentari(0)

Loading