IMAJU BUDŽET KOJI JE DO SKORO BIO NEZAMISLIV OVDE Trener Krke govorio pred duel sa Partizanom

19:30 | 07-10-2023

Košarka 0

"Sa moje tačke gledišta, ovo će biti jedna od lakših utakmica za nas"

KK Partizan

Košarkaši Krke iz Novog Mesta sutra će od 16 sati ugostiti akutelnog šampiona ABA lige Partizan u meču drugog kola regionalnog takmičenja.

Povodom toga, očekivanja je izneo trener domaćina.

-Sa moje tačke gledišta, ovo će biti jedna od lakših utakmica za nas. Očekuje nas jedan od boljih timova u Evropi i prošlogodišnji šampion AdmiralBet ABA lige, na čelu sa jednim od najtrofejnijih trenera u Evropi. Oni su veoma kvalitetan evroligaški tim, sa budžetom koji je do pre nekoliko godina bio nezamisliv na ovim prostorima.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Osvrnuo se i na pojedince crno-belih.

-Kevin Panter je treći najplaćeniji igrač Evrolige, Aleksa Avramović je bio jedan od oslonaca reprezentacije Srbije na Mundobasketu, Zek Ledej je ostao, kao i Džejms Naneli. Pojačali su se sa Pi Džej Dožerom, Frenkom Kaminskim i Mateušom Ponitkom.

Smatra da je potrebno da poštuju rivala, ali ne i da ga se plaše.

-Svih 12 igrača može da igra ravnopravno. Ne znaš šta je gore po nas – prva petorka ili njihove zamene. Možemo samo da naučimo nešto iz ovog meča. Moramo da igramo svoju igru. Motivacije neće nedostajati. Pre svega, ne smemo da se plašimo. Moramo da poštujemo rivala, ali ne i da ga se plašimo. Korak po korak, iz četvrtine u četvrtinu i videćemo gde će nas to odvesti- rekao je Okorn.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading