BRUKA NAŠEG NBA ASA Jokić u kontri, a on lagano trčkara za njim - društvene mreže eksplodirale (VIDEO)

12:35 | 30-10-2023

Košarka 0

Ovako se ne postaje veliki...

Nikola Jokić
Printscreen

Denver je razbio Oklahomu, a jedan detalj šokirao je sve.

Na društvenim mrežama ovaj detalj pokrenuo je lavinu komentara - nakon uhvaćenog skoka pod svojim košem Jokić je krenuo u napad, a Pokuševski je laganim korakom išao iza njega. Iako za Nikolu važi za nije preterano brz i da košarku igra u nekom svom ritmu, Aleksej nije mogao da ga prati i nakon svakog koraka je zaostajao za najboljim igračem u NBA ligi.

 

 

- Izađi sam, Poku - glasio je komentar jednog ljubitelja košarke na Tviteru, a ispod su se ređale slične kritike na račun mladog košarkaša koji kao da nije želeo da stigne potencijalnog saigrača iz nacionalnog tima.

Pokuševski se nije preterano trudio da odigra odbranu, ukrade loptu ili samo zasmeta Jokiću time što će ga napasti dok prenosi loptu, već je veoma opušteno poslednji stigao na polovinu terena koja pripada njegovom timu.

Na ovakav način se ne kupuju minuti u NBA ligi...

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading