IZ BEZBEDNOSNIH RAZLOGA Hapoel bez Džikića putuje u Izrael na meč u domaćoj ligi

19:02 | 02-12-2023

Košarka 0

Klub se oglasio preko Tviter profila i najavio da sa ekipom u Jerusalim neće putovati strani igrači, ali ni trener ekipe Aleksandar Džikić.

Aleksandar Džikić
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Hapoel će biti oslabljen za sedam igrača i kormilara ekipe na dve prvenstvene utakmice, ali će odraditi treninge u Beogradu kako bi bili spremni za nastavak takmičenja u Ligi šampiona. Iz bezbednosnih razloga, najavljeno je da strani igrači, a samim tim i trener Džikić neće putovati u Izrael na meč domaće lige.

Povodom čitave situacije oglasio se sportski direktor kluba, Jonatan Alon.

-Svi smo bili uhvaćeni protiv naše volje u složenoj i teškoj situaciji, a osećaj sigurnosti igrača je ključan za uspeh tima. Održaćemo naš tim zajedno do kraja puta u šampionatu. Liga, svi stranci žele da ostanu u Hapoelu i nastave posebnim putem koji smo započeli. Daćemo sve od sebe u izraelskoj ligi i nadamo se da će realnost u Izraelu omogućiti da se tim uskoro ponovo okupi tamo. Igrači brinu za bezbednost navijača tima u Izraelu i žele mirne dane koji će im omogućiti da se vrate da igraju za publiku koju toliko vole- poručeno je iz Hapoela.

 

Za više sportskih informacija, zapratirte našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading