PROBLEMI ZA DUŠKA IVANOVIĆA Povredio se Markus Hauard na utakmici španskog prvenstva (VIDEO)

22:40 | 12-12-2023

Košarka 0

Videćemo koliko će morati da odsustvuje

Markus Hauard
EPA-EFE/David Aguilar

 

Baskonija se večeras hvata za glavu. Najbolji igrač ekipe, Markus Hauard doživeo je povredu na meču ACB lige protiv poslednjeplasiranog tima Palensije u "Fernando Buesa Areni" posle samo dva minuta provedena na parketu. 

On je izašao sa terena uz bolnu grimasu i hramljući, a nije poznato kolika je težina same povrede, o čemu će se sigurno više znati nakon same utakmice. To je ogromna glavobolja za Duška Ivanovića, jer je Amerikanac uhvatio silovit ritam u poslednje vreme. 

Na meču protiv Crvene zvezde uspeo je da ubaci 17 poena, a samo dva dana ranije bio je još efikasniji protiv Fenerbahčea kojem je "spakovao" 28 poena. 

ON JE "UKRAO" ZVEZDI POBEDU Moneke se oglasio i otkrio ko mu je rekao da namerno omaši slobodno bacanje protiv crveno-belih

U Evroligi nije bio jednocifren još od duela sa Bajernom, koji je odigran sredinom oktobra. U međuvremenu je ubacio 24 poena Valensiji, 18 poena Monaku, 35 poena Asvelu, 26 poena Barseloni, 11 poena Olimpijakosu, 14 poena Partizanu i 22 poena Panatinaikosu. 

Prosečno ove sezone beleži 18,5 poena u Evroligi uz 1,5 skokova i 2,1 asistencijom.

Baskonija je trenutno na skoru 8-5 u Evroligi, a u narednom kolu igra protiv Virtusa kod kuće u četvrtak. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading