OSTAVIO JE SAMO JEDAN KOMENTAR Sferopulosa pred Makabi pitali o Šabazovoj prozivci na Instagramu

15:00 | 20-12-2023

Košarka 0

Grčki trener je ponovo govorio o svom košarkašu

Sferopulos
Marko Metlaš

Ekipa Crvene zvezde iza sebe nema najbolji period, pogotovo nakon poraza od Reala iz Madrida, kao i zbog činjenice da im nekoliko igrača odlazi veoma uskoro. Jedan od njih jeste i Šabaz Nejpir, najveće letošnje pojačanje ovog kluba. 

Šabaz se nije snašao u Beogradu, a izuzev toga, pokazao je i određenu dozu neprofesionalizma, kada je jednostavno odbio da igra protiv Reala. 

Stavio je on tako čitav tim u nezgodan položaj, Sferopulos, trener Zvezde, objasnio je da je u pregovorima sa drugim klubom, dok je i Šabaz ostavio svoj komentar putem Instagrama. Međutim, pred Makabi, grčki trener kaže da to nije video. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nisam, nalazim se samo na Tviteru gde dajem sopstvene komentare. Neću reći ništa više od onoga što sam pričao na pres konferenciji - istakao je Sferopulos, koji se potom okrenuo i ka narednom protivniku, njegovom bivšem Makabiju. 

I ON ODLAZI SA MALOG KALEMEGDANA Prvo Nejpir i Kuzmić, a sada još jedan stranac napušta Zvezdu

- Kada si u klubu četiri godine i povežeš se sa ljudima iz kluba, igračima, menadžmentom, to postane deo tvog života. Uvek imam lepa osećanja prema bivšim klubovima, isto je i sa Makabijem, posebno sa njihovim navijačima. Ali, sada sam u Crvenoj zvezdi i daću sve od sebe za pobedu. 

Takođe, rekao je da problem jer igraju protiv ekipe koja se bori za plejof. 

- Igramo protiv tima koji ovde kao domaćin ima pet pobeda i dva poraza. Oni su visoko, bore se za plej-of. Za nas je vrlo važna utakmica. Želimo da reagujemo nakon Real Madrida i želim više igrača koji će da se bore za pobedu i to je naš cilj. Da svi zajedno budemo spremni da se borimo. 

Takođe, Fredi Gilespi je odradio prvi trening. 

- Prvi trening mu je danas. Uvodimo ga u tim, znate da on ne može da igra u Evroligi, ali ćemo ga spremiti kroz ABA ligu da bude spreman kada dođe vreme. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading