SFEROPULOS PRED POLUFINALNI OKRŠAJ SA MEGOM Želimo da ispunimo preostala dva cilja

17:02 | 02-05-2024

Košarka 0

Crveno-bele očekuje polufinalna serija ABA lige protiv Mege

Janis Sferopulos
Alo/ Marko Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde igraju prvi meč polufinalne serije ABA lige protiv Mege u petak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a ulaz na tribine je slobodan. 

Dan uoči utakmice, trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je istakao: 

- Pre svega smo veoma srećni što se vraćamo utakmicama. Imali smo pauzu od 11 dana i to je sa jedne strane bilo dobro – imali smo vremena da unapredimo neke stvari ofanzivno i defanzivno, a sa druge strane nije lako, jer smo navikli da cele sezone igramo na dva dana. Mislim da svi jedva čekaju da počne polufinalna serija.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

CRVENO-BELI NACILJALI BOMBU Zvezda dovodi Amerikanca?

Igramo protiv tima koji je izuzetno talentovan, veoma su mladi i igraju veoma energično. Znamo se veoma dobro iz ligaškog dela sezone, želimo da igramo našu igru i trudićemo se da budemo maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice. Želimo da se borimo za naše ciljeve, a prvi je utakmica protiv Mege u petak.

Što se tiče zdravstvenog stanja tima, imali smo neke sitne probleme, ali mislim da su svi spremni za utakmicu, osmi Hange, koji zbog preloma ruke odsustvuje.

Želeo bih da iskoristim priliku da još jednom pozovem navijače da dođu i podrže nas, jer nam njihova podrška mnogo znači i potrebno nam je da u petak dođu u što većem broju. Kraj je sezone i želimo da ispunimo preostala dva cilja – da osvojimo ABA ligu i KLS. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading