DA CELA ARENA BUDE CRVENO-BELA "Delije" spremaju spektakl za meč sa Partizanom (VIDEO)

13:10 | 03-01-2024

Košarka 0

Utakmica od ogromne važnosti za oba kluba

Partizan - Zvezda
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u 19. kolu Evrolige. I jedni i drugi u sjajnom raspoloženju dočekuju "večiti" derbi, pošto su u utorak upisali pobede u elitnom takmičenju, Zvezda je savladala Fenerbahče, dok je Partizan bio bolji od Asvela.

Očekuje se sjajna atmosfera, a "delije" su se oglasile saopštenjem koje treba da pročitaju svi koji budu dolazili u Arenu.

- Na utakmicama u Evroligi pokazali smo šta je verna Zvezdaška publika. Za večiti derbi želimo da to podignemo na još viši nivo, a za to je potrebno da se unapred dogovorimo i zajedno potrudimo. Prošle sezone na Marakani smo napravili koreografiju sa crvenim i belim majicama. Želimo da isto to sada uradimo i u Areni. 

Svi koji dolazite na utakmicu pratite sledeća uputstva: 

Nivo 400             

Svi u CRVENIM majicama ili duksericama

Nivo 200 
Svi u BELIM majicama ili duksericama

Verujemo da svaki Zvezdaš sigurno ima crvenu majicu i da će ceo nivo 400 biti u crvenom. Za nivo 200 svako neka se potrudi da do utakmice nađe belu majcu, duks, šuškavac. Ako baš nema belu može i sivu. Ovo je izazov za svakog Zvezdaša i nadamo se da će svako da ispoštuje ovaj dogovor i da napravimo koreografiju koja traje celu utakmicu i tako pomognemo našim igračima da pobede u derbiju - navodi se u saopštenju.

Podsećamo, utakmica je na programu u četvrtak od 20 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading