"PRIŽELJKIVALI SMO SAMO JEDNO!" Trener Hercegovca jasan nakon hrabrog izdanja protiv Partizana

22:45 | 15-02-2024

Košarka 0

Mogao je da bude zadovoljan trener tima iz Gajdobre.

Aleksandar Komnenić
Foto: KSS

Košarkaši Partizana obezbedili su plasman u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su u poslednjem meču četvrtfinala savladali Hercegovac iz Gajdobre rezultatom 92:67.

Partizan će u drugom polufinalnom susretu igrati protiv Vojvodine, dok će se nešto ranije Crvena zvezda sastati sa ekipom Čačka 94.

Nakon meča, utiske je izneo trener Hercegovca, Aleksandar Komnenić.

Partizan se mučio 20 minuta, ALI IDE U POLUFINALE KUPA: Hrabri Hercegovac pokazao zube crno-belima

KK Partizan Foto: KSS
 

“Nama je velika i čast i privilegija da se nalazimo na završnici Kupa Radivoja Koraća. Priželjkivali smo da možemo bar u prvoj četvrtini da budemo u egalu sa Partizanom. Ponosan sam na svoje momke kako smo se borili i izgledali većim delom utakmice. Suvišno je trošiti reči o jednoj od najboljih evropskih ekipa. 

Želim da se zahvalim našim navijačima koji su u ovolikoj broju došli u Niš. Mislim da smo opravdali njihova očekivanja. Nadamo se da će biti uz nas i u nastavku takmičenja. Iskreno, veoma je teško taktički pripremati ekipu za ovakvu utakmicu. Igramo B ligu i na isti način smo pokušali da spremimo meč. Pričamo o igračima koji imaju minimalne mane, posebno ste videli kolika je razlika u fizičkom aspektu” – rekao je Aleksandar Komnenić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading