JEZIVA ISPOVEST BIVŠE NBA ZVEZDE Od potencijalnog dolaska u Zvezdu do pokušaja samoubistva

15:51 | 13-03-2024

Košarka 0

Neverovatna ispovest nekada drugog najplaćenijeg igrača NBA lige.

Džon Vol
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Bio je Džon Vol svojevremeno ogromna zvezda NBA lige. Žario je i palio u dresu Vašingtona što mu je donelo status drugog najplaćenijeg igrača lige.

Ipak, povrede su ga sputale da ne pokaže zašto je dobio ugovor vredan čak 276 miliona dolara od Vizardsa.

Još od prošle sezone Vol nema klub. Bio je 33-godišnjak letos ponuđen kao opcija Crvenoj zvezdi, ali se iz više razloga taj posao nije realizovao.

Sada je Amerikanac zaprepastio svet u jezivoj ispovesti da je sebi želeo dva puta da oduzme život.

- Znam taj osećaj... I pokušavam da govorim ljudima da je problem mentalnog zdravlja ozbiljan problem. Ja sam morao da pronađem terapeuta nakon toga. Da nije bilo moje dvoje dece, izvršio bih samoubistvo. Dva puta sam uperio pištolj sebi u glavu i mnogo ljudi meni bliskih, moji prijatelji u to vreme, nisu to znali - otkrio je Vol u podkastu kod bivšeg igrača Majamija Judonisa Haslema i Majka Milera.

Priznao je nekada sjajani plejmejker da je imao velikih problema sa mentalnim zdravljem.

- Bio je u to vreme video gde ja gestikuliram kao gangster i radim slične stvari, to je bio period kada sam prolazio kroz najmračnije trenutke u životu, kada sam tražio sreću... Ali tada sam hteo da se ubijem i mislio sam u sebi, odlazim sa ove zemlje... Mislio sam, izneverio sam svoju decu - zaključio je Vol.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading