OBRADOVIĆEV REZIME IZ PODGORICE Posebno pohvalio jednog igrača i otkrio kada se konačno VRAĆA LEDEJ

19:52 | 24-03-2024

Košarka 0

Utisci trenera Obradovića posle trijumfa u Podgorici.

ata
ATA Images

Odlično drugo poluvreme Partizana je uticalo da se poništi sporiji prvi deo igre. Iako ima određene zamerke na račun igrača, zadovoljan je Željko Obradović pobedom u Podgorici.

Pre svega je želeo trener crno-belih da se zahvali domaćinu i pohvali ga za dobru igru.

- Bila je zanimljiva utakmica. Studentski centar je dobro otvorio utakmicu. Generalno, klub igra jako dobru košarku. Čestitam igračima i treneru Jakari gde se vidi njegova ruka. Veoma su agresivni i sa veoma jasnim idejama. Mi smo uspeli da okrenemo utakmicu kada smo promenili odbranu. Na kraju smo napravili razliku koju smo želeli. Posle prve izgubljene četvrtine smo sve ostale dobili, svaka utakmica do kraja u ABA ligi i Evroligi nam je važna. Probaćemo da se borimo do kraja, pa ćemo da vidimo gde ćemo da završimo. Da se zahvalim navijačima i svima na dočeku u Podgorici.

Posebno je pohvalio Obradović Balšu Koprivicu, a istakao je i da je umor igrača bio presudan da slabo otvore utakmicu.

- To je jedna od ključnih stvari. Pričali smo o tome i počeli smo u sporom ritmu. Videla se želja kod igrača. Bili smo spori u pojedinim trenucima. Video se tu i umor. Svakako, čestitam im. Balša Koprivica je odigrao izuzetno drugo poluvreme i na tome mu čestitam. Ovi spoljni igrači su igrali pametno u napadu gde smo koristili kvalitet koji imamo. Protok lopte je bio na nivou na kojem bih voleo da bude.

Dodatno je istakao iskusni stručnjak da Koprivica ima kvalitet da igra i u Evroligi.

- On koristi svaku priliku koju dobije u ABA ligi, trebao bi da shvati da ima kvalitet i za Evroligu. Velika je razlika u tome kako je počeo utakmicu i u drugom poluvremenu.

žoc ATA Images
 

Na pitanje šta misli o ulasku Dubaija u ABA ligu, trener Partizana je istakao:

- Nemam pojma ništa o tome. Niti me zanima. To su stvari koje se odlučuju na sastancima ABA lige. Imam previše posla da bih se bavio i time.

Otkrio je Obradović da će u ekipu uskoro da se vrati i Zek Ledej.

- On je otišao posle meča sa Barselonom. Otišao je pre devet dana. Čuo sam se sa njim posle FMP-a. Zvao sam ga i stigla je vest da mu je otac preminuo. Očekujemo ga da se pojavi pred prvi trening sa Olimpijakosom, a to je u utorak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading