ON, NE MISLI TAKO Zbog Jokića je udario Hrvat na Hrvata

08:35 | 02-04-2024

Košarka 0

Reči Tonija Kukoča o Nikoli Jokiću mnogima se nisu svidele

epa
EPA-EFE/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT

Sada se oglasio još jedan Hrvat, Neven Spahija, i dao je svoje viđenje čitave situacije.

- Sport je interesantan upravo zbog ovakvih stvari, jer svako ima svoje mišljenje, a onda iz toga izađu kontroverze nakon kojih krenu brojni neprimereni komentari. Toni Kukoč je jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena. To je čovek koji je napravio čuda u svojoj karijeri i ima pravo na mišljenje. Nije mi jasno zašto se neko ljuti. Ne želim komentarisati ono što je Toni rekao, ali mogu reći svoje mišljenje - počeo je priču Spahija za Index.hr, pa u dahu nastavio:

- Nikola Jokić je apsolutno najbolji centar koji je iz Evrope došao u NBA. Dvostruki je MVP, MVP je finala, čovek je koji je na svojim leđima doveo klub do titule prvaka, momak čije su brojke abnormalne. Nikola Jokić je dečko koji košarku svaki dan činim boljom. Dakle, neviđen kvalitet. Ne postoji evropski centar koji može i blizu prići onome što je Jokić. Sasvim sam drugačijeg mišljenja od Kukoča, ali ne ljuti me njegovo mišljenje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OVE REČI ZVEČE, LEGENDARNI TRENER UDARIO NA NBA LIGU: Jokić je pokraden, trebalo bi da ima četiri MVP titule

Bio je više nego jasan.

- Jokić je jednako dobar i u Evropi i u Americi. Razlika je ta što, kad igra za reprezentaciju, dođe izmrcvaren od prethodne NBA sezone. Tačno, postoje drugačija pravila koja ometaju Jokića, u prvom redu defenzivno pravilo od tri sekunde prema kojem obrambeni igrači puno više pomažu nego u NBA, gde se više igra jedan na jedan i defenzivno i ofanzivno. Međutim, da Jokić dođe u Evropu igrati osam meseci, opet bi bio MVP - zaključio je Spahija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading