NI ZVEZDA NI PARTIZAN Legendarni Hrvat opčinjem je igrom trećeg srpskog kluba!

08:07 | 06-04-2024

Košarka 0

Lepo je uvek za čuti ovako nešto.

Miloje
FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/ bs

ABA liga, paralelno sa Evroligom, ulazi u svoj završni deo sezone, a na vrhu tabele nalaze se srpski giganti - Crvena zvezda i Partizan, dok se jedan tim ističe kao prijatno iznenađenje u regionu.

Aco Petrović, nekadašnji hrvatski košarkaš, ističe da je impresioniran igrom tima Mega, koji je ove sezone postigao izvanredne rezultate pod vođstvom trenera Marka Baraća, uz sjajne nastupe igrača poput Nikole Đurišića i Uroša Plavšića.

Prema Petrovićevim rečima, u regionalnoj košarci nema ništa bolje od rapsodije koju Mega prikazuje na terenu svaki put kada izađe u igru. Ove ozbiljne pohvale legendarne košarkaške figure mogu biti veliki podsticaj mladom timu koji je iznenadio mnoge svojim igrama u ABA ligi.

STIŽE JOKIĆEV NASLEDNIK Francuskoj superzvezdi se desilo upravo ono što stalno muči Nikolu

Partizan - Mega ABA liga/Dragana Stjepanović
 

"Ekipa za koju bih ja lično kupio ulaznicu da je gledam je Mega. Tamo možeš da vidiš sve. To je rapsodija od košarke", rekao je nekadašnji hrvatski košarkaš u podkastu "ABA Talks".

Petrović predviđa da će Mega zauzeti četvrto mesto na tabeli u samom finišu sezone, što bi im omogućilo prednost domaćeg terena u plej-ofu, ističući time da se mladi tim nalazi na pravom putu ka uspehu.

Oni će biti na kraju, potpisujem, četvrti, oni će biti četvrti i imaće prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. Način na koji igraju... Ti vidiš tu mladost, ali i kvalitet. Tamo je sve sređeno, znaju se pravila u svakom trenutku. Naravno, Zvezda je prva, Partizan drugi, Budućnost treća, međutim, kad Mega odigra utakmicu meni je to nešto najlepše što sam ove godine video".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading