"OBRADOVIĆ JE JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA": Nebojša Čović šokirao sve izjavom o Žocu u studiju: Napravio je rezultat UZ MOJU POMOĆ

21:47 | 08-04-2024

Košarka 0

Neočekivano.

Nebojša Čović

U emisiji "Indirektno" na televiziji K1, predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, izneo je reči hvale na račun trenera najvećeg rivala, Željka Obradovića.

U svetu srpske košarke, mir je retka pojava. Učešće Partizana i Zvezde u Evroligi, kvalitetni timovi i intenzivni okršaji dodatno podstiču rivalstvo, koje se ne samo na terenu već i u stručnim štabovima i medijima neprestano rasplamsava.

Ovoga puta, Nebojša Čović je zauzeo drugačiji ton, posebno kada je reč o najuspešnijem treneru u istoriji.

Čović Marko Metlaš
 

"RIVAL NE SME DA VAS TUŽAKA, DA KAMPACO NE IGRA DVA MESECA" Čović ponovo "pecnuo" Partizan: Sport treba da zbližuje ljude

- Mislim da je Željko Obradović jedan od najboljih trenera u Evropi. Mi smo 92. godine sarađivali. On me je terao da putujem u Istanbul na finale Kupa šampiona. Pre toga su bili loši rezultati, ali smo zaštitili da Željko ostane da napravi bolje rezultate - kazao je, a onda je dodao da je upravo on bio jedan od zagovornika Obradovićevog dolska na čelo reprezentacije:

- Posle Dudinog povlačenja sam imenovao Željka za trenera reprezentacije, gde smo odigrali 96. sa drim timom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading