KARI GOVORIO O AMERIMA Pešić: Ne znam...

14:16 | 22-04-2024

Košarka 0

Srbiju očekuju dule sa ekipom SAD, a selektor Svetislav Pešić je baš oprezan

ata
ATA Images

- Ne znam šta bih rekao, teško je reći da li je to dobro ili ne. Takva je volja žreba. Naravno, ljudi se već bave prognozama, svi pričaju o utakmici sa Amerikancima, a ja više razmišljam o drugim mečevima, jer i ostali rivali su podjednako jaki. Ima i „stručnjaka”, koji tvrde da nije to „ona prava” Amerika, što je bila nekad. Takvi samo pričaju o Amerikancima i sve znaju - rekao je Pešić u intervjuu za časopis Trener.

Košarkaši Srbije na olimpijskom turniru igraće u grupi u C grupi, sa selekcijama SAD, Južnog Sudana, a četvrti učesnik biće pobednik kvalifikacionog turnira u Portoriku, gde od 2. do 7. jula, pored domaćeg tima, učestvuju Meksiko, Obala Slonovače, Litvanija, Italija i Bahrein.

Pešić je uputan i koga bi više voleo za rivala - Litvance ili Italijane.

- Ne zaboravite da je i Portoriko mnogo jak, pritom, kod njih se igraju kvalifikacije. Sve je otvoreno, videćemo... - rekao je Kari.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading