"OVO JE POKAZALO ZAŠTO JE ZVEZDA OSVOJILA TITULU" Predsednik Partizana žestoko opleo po večitom rivalu

06:30 | 08-06-2024

Košarka 0

Oštre reči prvog čoveka crno-belih.

metlas

Iako je klupska košarkaška sezona zvanično okončana, čelnici Partizana i Crvene zvezde nastavljaju sa napadima jedni na druge preko medija.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Igrač Partizana napravio skandal, ali ostaje u klubu

Tako je Ostoja Mijailović preko podkasta "Telcast" odgovorio na optužbe Nebojše Čovića. Evo šta je, između ostalog, rekao:

- Svake sezone u Partizanu sam finansirao klub sopstvenim novcem i novcem iz svojih firmi. Nisam plaćen za posao koji obavljam, a mnogi predsednici klubova jesu. Smatram da to nije u redu. Ne želim da govorim o imenima. Da li mislim na Čovića? Ja tog čoveka ne želim ni da spominjem, niti da pričam o njemu. Međutim, moram da naglasim da nije pošteno da predsednici klubova uzimaju novac, jer je njihov zadatak da ga donose u klub. Nemam problem, hajde da izvadimo ugovore i ja i predsednik Zvezde, pa da vidimo ko je koliko dao, a ko je koliko uzeo. Nismo isti - naglasio je Mijailović, pa nastavio:

- Mi smo ove godine bili najgledaniji tim u Evropi, cena ulaznica nije bila mala, zaradili smo oko osam, devet miliona evra. Iskreno, jako mi je žao navijača jer im se nismo odužili na adekvatan način na parketu, rezultatima.

Govorio je i o finalu ABA lige:

- Zvezda je osvojila ABA ligu, eskpertiza prve utakmice je pokazala zašto. Kasnije je sve bilo posledica. Zašto smo mi bili 11. a oni 17. u Evroligi, ako su toliko bolji. Suština je da su obe ekipe iza sebe imale loše rezultate. Budžeti su bili veći, ali tržište nije bilo onakvo kakvo smo želeli, niti su igrači opravdali naša očekivanja. S druge strane Lesor i Papapetru su osvojili Evroligu, a u Panatinaikos su stigli iz Partizana. Da li smo pogrešili što nismo platili tri puta više Lesora, moguće je, ali procenili smo i izabrali drugu opciju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading