MILICA DOBILA "PRAVO MALO BOGATSTVO" Evo koliko je Gardaševićeva zaradila prvim mestom u Zlatnoj ligi u dvorani

14:02 | 26-02-2024

Ostali sportovi 0

Zasluženo.

Milica Gardašević
EPA-EFE/Tamas Vasvari HUNGARY OUT

Milica Gardašević, talentovana srpska atletičarka, nedavno je ispisala nove stranice istorije atletike u Srbiji osvajanjem prvog mesta u Zlatnoj Ligi u dvorani.

Učestvujući u skoku udalj na takmičenju u Madridu, Gardaševićeva je zauzela drugo mesto, ali je njen ukupan plasman od 17 bodova bilo dovoljno da se okiti zlatnom medaljom.

Ovaj izuzetan uspeh postavlja Gardaševićevu na prvo mesto ispred Flreontine Kostine Jusko iz Rumunije i Dijane Lesti iz Mađarske, čime je postala prva srpska atletičarka koja je trijumfovala u Zlatnoj Ligi u dvorani.

Milica Gardašević Atlex
 

OGROMAN USPEH ZA SRBIJU Naša Milica je na krovu sveta!

Osim prestiža, ovaj podvig doneo joj je i značajnu nagradu od 10.000 dolara, koja pripada pobedniku ovog prestižnog takmičenja.

Gardaševićeva je pokazala dobru formu, prethodno osvojivši prvo mesto u Astani 27. januara i dodatnih 3.000 dolara, kao i drugo mesto u Madridu, što joj donosi još 1.500 dolara nagrade.

Ovaj niz uspeha samo potvrđuje svetlu budućnost Milice Gardašević u svetu atletike, a njen doprinos postaje ključni faktor u jačanju položaja srpske atletike.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading