POGLED LJUBAVI Najskupljeg fudbalera sveta očarala lepotica, ide li s njim u Madrid?

07:00 | 23-05-2024

Šoutajm 0

Prijatelji zelenooke brinete joj predviđaju vezu s budućom zvezdom Reala

Mbapeova devojka Lea
Printscreen/Instagram

Kilijan Mbape broji poslednje dane među „svecima“ - PSŽ ostalo još finale Kupa Francuske s Lionom u subotu - pred zvaničnu objavu da pojačava Real. A u Madrid neće sam, izgleda...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by λέα (@leatsa__)

 

Jedan od trojice najcenjenijih fudbalera sveta, uz Norvežanina Halanda iz Sitija i budućeg saigrača Engleza Belingema koji takođe vrede po 180 miliona evra, bio je na zabavi u kanskom hotelu „Mažestik“, gde mu je ulovljen pogled ljubavi.

 

 

Tako se, naime, opisuje reakcija 25-godišnjeg Francuza, koji je inače odjavio „galske petlove“ za Olimpijske igre, kad je ugledao misterioznu lepoticu. Jednostavno ga je očarala... Nije mnogo prošlo, a na društvenim mrežama se saznalo ko je brineta zbog koje je Mbapeu „ispala vilica“. Otkrio ju je prijatelj komentarom:

„Lea, mislim da je Kilijan bacio oko na tebe“.

Kilijan Mbape AP/Daniel Cole
 

U prepisku su se uključili i navijači francuskog reprezentativca, jedni su joj govorili da „ostavi na miru našeg Kilija“, dok su joj drugi predviđali selidbu.

„Pakuj kofere, uskoro ćeš živeti u Madridu“, glasila je jedna takva poruka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by λέα (@leatsa__)

 

Ostaje da se vidi da li je Kilijana Mbapea, budućeg asa Reala, zaista osvojila zelonooka lepotica pod imenom Lea. Manekenka, zasad, nije potvrdila, a ni demantovala, da je ona ta...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading