SREĆAN Ronaldo se znoji i u 40. godini, a Georgina... Blista u tesnoj haljini!

06:30 | 05-09-2024

Šoutajm 0

Kristijanova lepotica opčinila posetioce čuvenog filmskog festiva

Georgina Rodrigez

Portugal je osvojio prvu Ligu nacija (ciklus 2018/19), predvođen naravno Kristijanom Ronaldom. Najpopularniji fudbaler današnjice, iako pet godina stariji, želi još jedan trofej najmlađeg reprezentativnog takmičenja pod okriljem UEFA.

Kristijano Ronaldo EPA/Manuel De Almeida
 

Tata u reprezentaciji

Ronaldo je, kaže, kao otac nekim saigračima.
- Uvek je bilo važno integrisati mlađe. Otkad sam ovde, mlađi su uvek bili dobro prihvaćeni. Moja uloga je da pomažem onima koji dolaze. U reprezentaciji sam stariji brat, a nekima sam otac.

Kapiten „navigatora“, koji je nedavno pokazao milionski vredan nakit, svejedno što uveliko gazi 40. godinu povešće saigrače ka tom cilju večeras u prvom kolu protiv Hrvatske u Lisabonu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Samopouzdanje je netaknuto posle učešća na Evropskom prvenstvu. Voleo bih da stadion bude pun, to bi bio znak da su navijači uz nas na početku novog ciklusa - rekao je svetski rekorder po broju utakmica (212) i golova (130) za nacionalni tim i dodao:

- Osećam se dobro. Svetsko prvenstvo je tek 2026. i ne mogu da kažem da li ću biti tamo, srećan sam što sam u reprezentaciji i razmišljam o Ligi naciji koju želimo da osvojimo. Oproštaj? Neće biti teško doneti takvu odluku, već nešto normalno. Kad bude vreme, produžiću dalje. Ukoliko ne budem osećao da doprinosim, otići ću...

Georgina Rodrigez EPA/ETTORE FERRARI
 

A u isto vreme njegova bombastična partnerka osvaja izgledom na čuvenom filmskom festivalu.

Naime, po završetku zajedničkog mini-odmora tokom koje je istestirao čvrstinu Georginine zadnjice, Kristijano se stavio na raspolaganje reprezentaciji. A njegova devojka je otišla u Veneciju.

Argentinsko-španska manekenka je izašla iz privatnog aviona u uskoj crnoj majici, uskom šortsu i mrežastim čarapama - sve u crnoj boji. Kasnije je pozirala ispred hotela u elegantnoj haljini, takođe crnoj.

Naposletku je 30-godišnja lepotica zablistala na crvenom tepihu u beloj večernjoj haljini s dubokim dekolteom koji je isticao bujne grudi.

Komentari(0)

Loading