LISTA UČESNIKA JE SVE ATRAKTIVNIJA Osvajač bronze iz Pariza stiže u Beograd - očekuje se istinski spektakl u glavnom gradu Srbije

15:55 | 07-10-2024

Tenis 0

Turnir je sve bliži

Novak i Lorenco

Italijanski teniser Lorenco Muzeti igraće na Beograd openu, koji se održava od 2. do 9. novembra u Beogradskoj areni.

Sjajni Italijan ove sezone igra najbolji tenis u karijeri. Na Vimbldonu je došao do polufnala, da bi na Olimpijskim igrama u Parizu ispao u istoj rundi, ali je potom došao do bronzane medalje. Oba puta je poražen od Novaka Đokovića.

Muzeti je još jedan u nizu tenisera koji su potvrdili svoje učešće na turniru u Beogradu, a pre njega su to učinili Frensis Tijafo i Stan Vavrinka, tako da nas očekuje pravi spektakl početkom novembra.

- Publika u Beogradu će po prvi put imati prilike da uživa u elegantnom stilu koji poseduje Lorenco, koji se prepoznaje kao jedan od glavnih favorita za osvajanje titule. Turnir u Beogradu, već sada garantuje odlične mečeve koji će biti prava poslastica za ljubitelje tenisa, a očekuje nas još velikih imena koji će zaigrati na teniskim terenima Beogradske arene - saopštili su organizatori.

Na ATP turniru serije 250 Belgrade Open 2024 u singlu će učestvovati 28 igrača u glavnom žrebu, od kojih će trojica dobiti „vajldkard“, a četvorica tenisera obezbediće učešće kroz kvalifikacioni deo turnira, koji se održava 2. i 3. novembra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading