ĐOKOVIĆEV POTEZ IMA SMISLA Nekadašnji broj jedan razume Novakovu odluku

20:25 | 24-10-2024

Tenis 0

Nekadašnji američki teniser Endi Rodik istakao je da Novak Đoković više ne mari za mesto na rang listi, kao i da ga ne čudi što je Srbin odustao od Mastersa u Parizu

Novak Đoković - Rafael Nadal

Rodik, bivši osvajač US Opena i svojevremeno prvi reket sveta, u razgovoru za podkast “Served with Andy Roddick” je rekao:

- To ima smisla. Mislim da će Novak sada birati svoje mečeve. Pokušavaće da uskladi raspored tako da ima dovoljno mečeva pre major turnira, ali zaista, moje tumačenje onoga što Novak govori je da mu više nije stalo do rang lista - rekao je Rodik i dodao:

- Zna šta je postigao, ne može mu se oduzeti titula broja jedan zauvek. Imao je više nedelja na tom mestu od bilo koga. Ovo je pokazatelj kako će izgledati naredna faza njegove karijere, gde bira svoje mečeve, ne mari za Pariz, i neće igrati u Torinu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOVAK NIJE MOGAO DA ČUJE BOLJE VESTI Đoković dobio poklon kome se nije nadao

Kritkovao je Rodik i egzibicioni turnir u Saudijskoj Arabiji koji je nedavno održan, a na kom je i sam Đoković ušestvovao.

- Zaista, nikada ne zavidim nikome na njihovim izborima, ali neko plati tu količinu novca i mora da ide i da pleše, čak i na smešan način. Cela situacija delovala je potpuno neprirodno, jednostavno je bila čudna. Nisam imao interesovanja za to. Delovalo je kao izložba, ali bez glamura Lejver Kupa, gde možete videti interakcije igrača ili legendi koje su protagonisti čak i na klupi. Međutim, na bolje ili gore, videćemo sve više ovakvih stvari. Lakše je platiti Janiku Sineru šest miliona dolara kada niste odgovorni za 122 druga igrača, plus dublove i ostale stvari.. Ovde postoji samo jedan teren, a ne milion terena koje treba upravljati i programirati, nema troškova i to je marketinški budžet za vladu. To je jednostavno sjajno za njih, za igrače. Uzmi svoj novac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading