ISTINA O JELENI ĐOKOVIĆ Drugarica je sve otkrila: Radila u kladionici za 250 evra, a danas...

09:44 | 29-02-2024

Tenis 0

Jelena Đoković je uvek bila vredna i nikada se nije predavala...

Novakova loža
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

- Jelena je uvek bila drugačija od svih. Bila je ambiciozna i teško je bilo uklopiti se u njeno društvo. Htela je da trenira, uči, radi, a to naši vršnjaci nisu najbolje razumeli. Dobro je što je bila vredna i uporna. Trenirala je tenis u osnovnoj školi i od tada poznaje Novaka. Sestra i ona su želele da odu u inostranstvo, a jedan od načina su bile sportske stipendije s obzirom na to da joj roditelji nisu imali novca - rekla je Jelenina drugarica a prenosi "Sportal".

Upravo zbog finansijske situacije, Jelena Đoković je radila različite poslove kako bi ostvarila svoje ambicije.

- Radila je kao šankerka u jednoj kladionici. Imala je platu oko 28.000 dinara (oko 250 evra). Uvek je dolazila pre svih na posao, bila je vredna, pedantna i povučena. Radila je nekoliko meseci tu, i dan danas u toj kladionici pričaju sve najbolje o njoj. Kasnije je radila kao promoterka raznih događaja - dodala je anonimna drugarica.

OVO JE NAJVEĆI BLAM U NOLETOVOM ŽIVOTU Đoković se pred Jelenom obrukao kao nikad, a "namestio" ga je konobar

Ipak, Jelena je posle gimnazije završila master studije na prestižnom privatnom univerzitetu Bocconi u Italiji, a 2011. je i doktorirala na Internacionalnom univerzitetu u Monaku.

Ona danas uspešno vodi fondaciju, a mnogi smatraju da ima velike zasluge za sve što je Novak uspeo da uradi u svetu tenisa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading