"NOVAK JE MANIJAK" Slavni Amerikanac NE "ZAKLAPA" o Đokoviću: To je baš glupo

09:40 | 24-03-2024

Tenis 0

Izjava od koje se digla prašina u SAD.

nole
EPA-EFE/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Po svemu sudeći, Novaka Đokovića nije mnogo pogodila preuranjena eliminacija sa ATP turnira u Indijan Velsu. Srpski teniser je iskoristio priliku, dok je u Sjedinjenim Američkim Državama, da "napuni baterija" za sezonu na šljaci, te je posećivao utakmice, prirodne lepote i slično.

U ZAGRLJAJU SUPRUGE JELENE Đoković puni baterije za nastavak sezone, idiličan odmor pored okeana očarao sve

Ovo su mnogi zamerili popularnom Noletu, jer smatraju da tako ne bi trebalo da se ponaša posle poraza. Naravno, ima i onih koji se ne slažu sa takvim stavom, a jedan od njih je i Endi Rodik, nekadašnji "broj jedan", koji je stao u odbranu najboljeg tenisera ikada:

- Bio je na utakmici, razmenio dresove i reket sa Karijem, radio je dosta marketinških stvari i u Indijan Velsu, svi pričaju da "mora da se fokusira". Ne mora on ništa da radi. Ima svoje zaveštanje, svoju eru. To naravno ne znači da ne može da nastavi da domirnira. Zna šta želi, porazi će samo dodatno da ga iznerviraju. Normalno i da želi da bude sa porodicom, ima 36 godina - jasan je Rodik, pa je dodao:

- On je manijak i takav je već 20 i više godina, govorim to na pozitivan način, kao kompliment da se tako izrazim. Kažem to da me njegovi navijači ne bi uništili na društvenim mrežama zbog ovog izraza. Svi koji pričaju kako nije trebalo da ide na meč Voriorsa posle slučajnog poraza pričaju gluposti. To je baš glupo, Novak je odrastao čovek, ako želi nešto da uradi, onda zna zašto to radi - zaključio je Rodik.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading