OSVETA ZA IVANIŠEVIĆA Hrvat su već otpisali Novaka Đokovića, ovo je dokaz

12:57 | 03-04-2024

Tenis 0

Hrvati Novaka Đokovića više ne zovu najbolji na svetu,...

nole
EPA-EFE/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Portal "Index" objavio je tekst u kome je otpistao Đokovića i ne naziva ga najboljim teniserom sveta, što i dalje službeno jeste!

- Trebao je biti vrhunski skijaš. Sad je najbolji tenisač sveta - piše Index u tekstu posvećenom Janiku Sineru.

Italijan je slavio na Australijan openu, gde je baš pobedio Noleta u polufinalu, dok je potom nastavio odličan niz u 2024. godini jer je savladao i Dimitrova u finalu Majamija.

ONA JE DOŽIVELA STRAŠNU ISPALU Ko je pevačica kojoj se smeje ceo svet? Evo zašto je od Novaka Đokovića tražila 220.000 evra

- Neverovatni 22-godišnji Italijan osvajanjem Majamija u ponedeljak prvi se put u karijeri našao na 2. mestu ATP liste, ali to je, čini se, samo početak. To mu je bila 13. titula u karijeri i već treća ove sezone. Na početku godine osvojio je prvu grend slem titulu na Australijan openu, a prvi set na tom turniru izgubio je u polufinalu. To je sve što je protiv njega mogao veliki Novak Đoković. Medvedev je u finalu vodio 2:0, ali mu ni to nije bilo dovoljno i Italijan je otišao do kraja. Dve nedelje kasnije potukao je konkurenciju u Roterdamu, a u Indijan velsu je dobio prvi set protiv Karlosa Alkaraza, i onda izgubio sledeća dva. To mu je jedini poraz u 2024. godini i zasad se čini kao izuzetak koji potvrđuje pravilo - navodi se.

Možda Hrvate i malo boli rastanak Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading