SRAMOTA Čuveni teniser PONIZIO Đokovića, nije zaboravio kada ga je Novak razbio

08:30 | 18-05-2024

Tenis 0

Neverovatno je šta će sve da urade samo da omalovaže Srbina.

app

Za sve prave ljubitelje sporta, Novak Đoković je najveći teniser svih vremena. Prosto, brojke tako govore, a to je jedino što je važno.

NOVAK ODUŠEVIO NAVIJAČE Đoković se oglasio pred važno putovanje, evo šta je poručio

Ipak, Žo-Vilfred Conga ne misli tako. Štaviše, čuveni Francuz je ponovo pronašao način kako da omalovaži ono što je srpski igrač postigao u karijeri i to tako što je pokušao da izjednači Rodžera Federera i Rafaela Nadala sa njime u diskusiji o najvećem teniseru ikada:

- Ako pričamo o imidžu, po mom mišljenju, to je Rodžer Federer. Kada se priča o najvećem ikada, to zavisi od toga o čemu tačno pričamo. Ako govorimo o samom sportu, rekao bih da je to Novak Đoković, on je najviše puta pobeđivao. Ako pričamo o najvećem izazovu koji teniser može da ima, to je da pobedimo Rafaela Nadala na vrhuncu, na Rolan Garosu - rekao je Conga za Jutjub kanal "Servis volej".

 

 

Žo-Vilfred Conga se aktivno bavio tenisom dok je "velika trojka" bila u punoj snazi, a u našoj zemlji je poznat po tome što je upravo preko njega Novak Đoković došao do prvog grend slem trofeja u karijeri, nadigravši ga u finalu Australijan Opena 2008. godine.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading