ĐOKOVIĆA SU ZA OVO IZBACILI, NEZAPAMĆEN SKANDAL NA ROLAN GAROSU Opalio navijačicu lopticom, sudija doneo NEVEROVATNU ODLUKU (VIDEO)

11:11 | 27-05-2024

Tenis 0

Zaista neverovatan potez...

Terens Atman
Printscreen/Twitter

Neverovatan skandal smo videli na Rolan Garosu. U glavnoj ulozi je Francuz Terens Atman udario navijačicu lopticom tokom meča!

Sve se dogodilo u duelu sa Sebastijanom Ofnerom koji je tražio od glavnog sudije diskvalifikaciju Francuza. Umesto toga je sudija doneo šokantnu odluku.

Glavni arbitar je odlučio da ne postoji dovoljno elemenata da automatski okonča Atmanovo učešće na turniru.

- Sudija je rekao: "O, da, razgovarao sam sa damom. Gospođa je na početku rekla da je boli, ali sada je dobro, i sve je bilo u redu. Videla je da lopta dolazi. Dakle, nije dovoljno za diskvalifikaciju - prepričao je razgovor Ofner. 

Otkrio je Austrijanac i kako je on video čitavu situaciju.

- Za mene je to bilo pomalo iznenađujuće, jer ako uradiš tako nešto na malom terenu, moraš da budeš kažnjen, znaš? Jer nije kao da normalno udarate loptu. Bila je puna snaga. Lopta je bila tako brza. Pravo u gomilu. Bilo je ljudi diskvalifikovanih i za manje.

Zanimljivo je da je zbog sličnog incidenta Novak Đoković bio izbačen sa US Opena. A Francuzu se ovakvo ponašanje tolerisalo...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading