DOBRO IH POZNAJEM Hari Kejn pred Srbiju pominjao dvojicu igrača "orlova": Biće izazovna utakmica

23:05 | 15-06-2024

EP2024 0

O reprezentaciji Srbije ima samo reči hvale i ističe da će biti opasna.

Kejn
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn istakao je u više navrata na konferenciji za medije u Gelzenkirhenu da će Srbija biti velika pretnja njegovom timu.

- Volim da igram za svoju zemlju i za svoj narod. To bi bio vrhunac karijere svakog od nas. Za mene lično trofeji mnogo znače, ali ih nikada nisam osvojio. Zbog toga sam još odlučniji i hrabriji da pokušam da ih osvojim. Nadam se da ću u tome i uspeti - rekao je Kejn.

O reprezentaciji Srbije ima samo reči hvale i ističe da će biti opasna.

- Kao što sam rekao ranije, mislim da imaju puno kvaliteta, odličan tim, daju dobre golove i predstavljaju veliku pretnju. Očekujemo da izađu agresivno, da se brane dobro i zahtevnu utakmicu. Biće to izazovna utakmica, usredsredićemo se na sebe, ali svakako su velika pretnja.

Da li je poraz od Srbije za njega zabranjena tema?

- Ne, ne mislim da je dobro razmišljati o tome. Na fudbalskoj utakmici se može svašta dogoditi, pripremate se i želite da imate fantastičnu utakmicu. Nadam se da ćemo se sutra tako i odigrati.

Dobio je pitanje o Tadiću i Mitroviću?

- Mitrović je jako dobar igrač, daje golove. Igra fenomenalno za reprezentaciju. Tadić je sjajan, taktičan, dobro kontroliše loptu. Jako se dobro poznajemo i znamo da nam od njih preti opasnost - rekao je Kejn.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading