SELEKTOR SLOVENIJE NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU Evo šta je uradio Kek samo da bi pobedio Srbiju

20:28 | 19-06-2024

EP2024 0

Šef stručnog štaba protivnika "orlova" je održao konferenciju za medije.

matjaž kek
AP Photo/Matthias Schrader

Bliži se momenat istine za reprezentaciju Srbije. U četvrtak od 15 časova, ona će se suprotstaviti Sloveniji na Evropskom prvenstvu, što je verovatno ključna utakmica za eventualni prolaz u osminu finala.

Povodom spomenutog meča, selektor protivnika "orlova", Matjaž Kek, održao je konferenciju za medije, koja je počela jednom zanimljivošću.

RUTINSKI DO OSMINE FINALA Nemačka već odradila posao u grupi, Mađari nisu imali šanse

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Naime, on je seo na mesto koje nije njemu namenjeno, pa je zbog toga došlo do rasprave sa čovekom iz UEFA-e. Ipak, uspeo je da dobije šta je želeo, a navodno je Kek to uradio zato što je sujeveran.

Evo šta je rekao pred meč sa Srbijom:

- Očekuje nas odlična atmosfera, možda malo nezgodno vreme, temperatura će biti visoka, ali svima je isto. Ko bude odlučniji i hrabriji, ko bude više verovao u uspeh, imaće veće šanse. Rivalstvo sa Srbijom je veliko, ali nadam se da će navijanje da bude pristojno. Već posle meča sa Danskom sam pomenuo da sam impresioniran atmosferom na stadionu. To uvek treba da krasi sport, ali nažalost nije uvek tako - rekao je Kek.

Na pitanje da li očekuje Dušana Tadića u startnih 11, odgovorio je:

- Ne znam da li me poznajete dovoljno dobro, poslednje što bih sebi dozvolio da sa pozicije selektora komentarišem drugi tim. Ne želim da komentarišem njihove probleme ili neprobleme.

Dao je komentar i na to što je Dragan Stojković rekao da Srbija ide na pobedu:

- Srbija ulazi u meč da pobedi? Nije to preambiciozno, trener je i takve stvari mora i da kaže. Mi ga stvarno jako poštujemo, ali slično razmišljamo.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading