NEĆE MU BITI TEŠKO AKO OSTANE BEZ POSLA Legendi Partizana se smeši 300.000 evra ukoliko dobije otkaz

17:05 | 23-09-2024

Fudbal 0

Ilić je preuzeo kormilo Nižnjeg Novgoroda početkom maja, potpisavši ugovor do kraja ove sezone. Posle devet kola Premijer lige Rusije tim iz grada na ušću Oke u Volgu je na 12. mestu na tabeli, sa sedam bodova.

Saša Ilić

 

Posle osam uzastopnih utakmice bez pobede Nižnjeg Novgoroda ponovo se aktuelizovalo pitanje smene trenera Saše Ilića. Kako saznaje onlajn izdanje Euro-Futbol.Ru, nekadašnji ruski reprezentativac Sergej Ignaševič je jedan od kandidata da zameni srpskog stratega u slučaju da se klub odluči da uruči otkaz Partizanovoj legendi.

Ilić je preuzeo kormilo Nižnjeg Novgoroda početkom maja, potpisavši ugovor do kraja ove sezone. Posle devet kola Premijer lige Rusije tim iz grada na ušću Oke u Volgu je na 12. mestu na tabeli, sa sedam bodova.

Ignaševič je nezaposlen pošto je na kraju minule kampanje prekinuo saradnju sa Baltikom iz Kalinjingrada. Pod njegovim rukovodstvom Baltika je stigla do Superfinala Kupa Rusije, ali je u Premijer ligi zauzela 15. mesto i ispala je u drugi rang.

Interesantno, u slučaju prevremenog raskida ugovora Nižnji Novgorod će Saši Iliću morati da isplati 300 hiljada evra.

Po završetku bogate fudbalske karijere koju je proveo pretežno u Partizanu, kao i braneći boje Selte, Galatasaraja, Salcburga i Larise, Ilić se okrenuo trenerskom poslu. Radio je u mlađim reprezentativnim selekcijama, a potom je vodio Čukarički, CSKA Sofiju i Atromitos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading