IMAM APSOLUTNO POVERENJE U NJEGA Poslednji raport Milojevića pred meč sa Partizanom

18:37 | 23-09-2024

Fudbal 0

Zvezda je veliki favorit, ali...

Vladan Milojević

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je pred meč za TV Arena sport istakao da je ekipa više vremena provela u oporavku od meča sa Benfikom nego u pravoj pripremi za duel sa Partizanom u 174. večitom derbiju koji se igra u 9. kolu Mozzart bet Superlige.

"Lakše je kad nemate utakmicu, ali to nema veze sa derbijom. Znali smo raspored, želeli smo Ligu šampiona i sve je to bilo u sklopu programa. Više smo pažnje posvetili oporavku", rekao ja za TV Arena sport Milojević.

Andrija Maksimović će biti drugi "bonus" igrač.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Izgubili smo Mimovića na više vremena, on je davao stabilnost. Imamo mnogo mladih igrača, plemenitih. Kada gledate plan utakmice, Maksimović je supertalentovan i nisam ga stavio u tim zbog toga što je talenat, već zato što je na treninzima, utakmicama zaslužio da igra. Imam moju apsolutnu podršku i poverenje".

Rival je tim za svako poštovanje.

"Partizan je dobar tim, ne treba mnogo pričati o tome, pokazali su to i kroz Evropu. Sale je dobar trener, posvećen, sa mnogo emocija, strasti i tako vodi tim. Očekujem dobar Partizan, bez obzira na sve biće trka sa njima za šampionaku titilu. Neka bude fudbal ispred svega", istakao je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading