DOBIO OTKAZ I OBOGATIO SE Saša Ilić ostao bez posla, ali klub mora da mu isplati ozbiljnu svotu novca

17:20 | 05-10-2024

Fudbal 0

Ilić je preuzeo kormilo Nižnjeg Novgoroda početkom maja, potpisavši ugovor do kraja ove sezone. Posle devet kola Premijer lige Rusije tim iz grada na ušću Oke u Volgu je na 12. mestu na tabeli, sa sedam bodova.

Saša Ilić

 

Legendarni srpski fudbaler, a sada trener dobio je otkaz u Rusiji i više nije trener Nižnjeg iz Novgoroda. Međutim, to neće teško pasti srpskom stručnjaku.

Naime, prema ugovoru Srbin će na ime obeštećenja dobiti 300.000 evra. Postojala je klauzula koja se aktivira ako dođe do otkaza i na kraju je to bila odluka uprave kluba koja će ih skupo koštati.

Ilić je preuzeo kormilo Nižnjeg Novgoroda početkom maja, potpisavši ugovor do kraja ove sezone. Posle devet kola Premijer lige Rusije tim iz grada na ušću Oke u Volgu je na 12. mestu na tabeli, sa sedam bodova.

Po završetku bogate fudbalske karijere koju je proveo pretežno u Partizanu, kao i braneći boje Selte, Galatasaraja, Salcburga i Larise, Ilić se okrenuo trenerskom poslu. Radio je u mlađim reprezentativnim selekcijama, a potom je vodio Čukarički, CSKA Sofiju i Atromitos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading