VELIKA TRAGEDIJA Supruga bivšeg golmana Arsenala preminula posle velike borbe sa kancerom, on se oglasio i poslao poruku koja slama srca

12:35 | 25-09-2023

Fudbal 0

Golman Derbija se oglasio na društvenim mrežama

FK Arsenal

Supruga bivšeg golmana Arsenala,Džoša Vikersa, preminula je samo tri meseca nakon njihovog venčanja.

Laura je bolovala od kancera, a golman se oglasio na društvenim mrežama.

- Pisao sam i brisao sve toliko puta. Još ne mogu da nađem prave reči i mislim da ih nikada neću ni naći. U utorak je moja žena izgubila bitku protiv kancera.

Ova BOSANKA je za dlaku rasturila Bekamov BRAK: Iznela je jezive detalje o njihovoj AFERI, bivši fudbaler se jedva ODBRANIO ovim rečima

Laura je bila najsnažnija, najhrabrija i najdraža osoba koju sam ikada upoznao. Uprkos svemu što je prolazila, uvek je nastavljala da se smeši i nikada nije dala da je bilo šta omete da ima lep život.

Plakali smo, smejali se, igrali kroz sve zajedno. Cenim svaki momenat koji smo zajedno proveli od trenutka kada smo se upoznali do onog kada si mirno otišla na drugi svet. Znam da ćeš odozgo gledati na mene i nastaviti da me inspirišeš svakog dana. Hvala svima koji su podržali mene i obe porodice u ovom teškom vremenu. Zahvalan sam što imam takve prijatelje i porodicu - poručio je Vikers.

Vikers je dobio podršku od bivšeg kluba, Arsenala, kao i od derbija u kom sada brani.

Njega nije bilo na utakmici za vikend, a navijači su podigli njegov dres u znak podrške.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading