DOBRE VESTI Pankov i Žoze uskoro na slobodi

15:44 | 06-10-2023

Fudbal 0

Kako prenosi novinar Marćin Šimčik, fudbaleri Legije Radovan Pankov i Žozue, uskoro će biti pušteni iz pritvora u Holandiji

Radovan Pankov
EPA

Oni su sinoć privedeni nakon utakmice grupne faze Lige Evrope u kojoj je njihov tim poražen od AZ Alkmara rezultatom 1:0.

DETALJI HAOSA I HAPŠENJA Pankova napao redar, Srbin ga gurnuo, ovaj slomio ruku i udario glavom u zid

Posle utakmice je došlo do sukoba između čelnika Legije i holandske policije, nakon čega su Pankov i Žozue privedeni.

Holandska policija ima pravo da ih zadrži 72 sata, ali će očigledno biti pušteni ranije.

 

 

Prema navodima Šimčika, čeka se samo svedočenje navodne žrtve u ovom incidentu, nakon čega će biti pušteni. Planirano je da se njih dvojica večeras vrate u Poljsku.

Predsednik Legije istakao je da je situacija koja se desila u Holandiji skandal svetskih razmera.

- Ovo što se dogodilo u Alkmaru je skandal. Bio sam na mnogim utakmicama, viđao sam čak da su igrače napali navijači, ali ovako nešto nikad nisam. Da rukovodstvo i igrači budu na udaru lokalne policije... Ovo je presedan svetskih razmera. Nećemo odustati, učinićemo da objasnimo Evropi da izveštavanje holandskih medija nije istinito - poručuje Mioduski.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading