PANKOV PUŠTEN IZ ZATVORA Kraj sage, srpski fudbaler je na slobodi

18:45 | 06-10-2023

Fudbal 0

Srpski fudbaler Radovan Pankov koji je nakon jučerašnje utakmice AZ Alkmara i Legije priveden danas je pušten iz zatvora.

Radovan Pankov
EPA

Kao "bomba" odjeknula je sinoć vest da je srpski fudbaler i član varšavske Legije - Radovan Pankov uhapšen nakon sukoba sa policijom u Alkmaru. Bivši štoper Crvene zvezde i Žozue su navodno ušli u sukob sa obezbeđenjem nakon utakmice protiv AZ-a u Holandiji zbog čega je izdat nalog za njihovo privođenje. 

Pankov je čitavu noć proveo iza rešeta, a pušten je tek danas. Kako prenose poljski mediji srpski štoper, Žozue, tim menadžer Konrad Pašnjevski i tim advokata odmah će se vratiti u Poljsku. 

"Žozue i Radovan se vraćaju u Poljsku", kratko su saopštili iz Legije putem društvenih mreža. 

Tokom čitavog dana vodi se "rat" na relaciji Legija - Holandija, a u čitav slučaj umešala se i UEFA kako bi fudbaleri što pre bili na slobodi. Naravno, priče se nikako ne poklapaju budući da Holanđani tvrde kako su navijači Legije bili agresivni, napali policajce i oduzeli im pendreke iako je bilo zabranjeno da dođu u Alkmar. 

Za čitav haos koji je nastao nakon utakmice Državno tužilaštvo u Holandiji krivi Pankova i Žozuea. Navodno, tandem fudbalera je ušao u obračun sa pripadnicima obezbeđenja zbog čega je situacija uzavrela. 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading