IMAM POSEBAN MOTIV Bivši napadač Zvezde preti Srbiji

10:02 | 15-10-2023

Fudbal 0

Biti ili ne biti i za jedne i za druge

Krstović
EPA-EFE/ABBONDANZA SCURO LEZZI

Reprezentacija Srbije poražena je od Mađarske u Budimpešti (2:1) i tako je zakomplikovala sebi situaciju pred poslednja dva meča u kvalifikacijama.

Tako će u utorak "orlovi" igrati "finale" protiv Crne Gore. Ko pobedi napraviće verovatno i presudan korak ka plasmanu na Euro.

Svoju kalkulaciju ima nekadašnji napadač Crvene zvezde, a danas golgeter Lećea Nikola Krstović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Veruje da Crna Gora ima šansu u Beogradu, gde će on imati poseban motiv jer je Zvezdin crveno-beli dres nosio na stadionu na kojem treba da gostuje. 

- Moramo da se pripremimo najbolje što možemo, da svako ispuni zadatke. Da izađemo na teren hrabro, kao 11 lavova i da uz pomoć onih koji će ući s klupe izvučemo pozitivan rezultat - a to je pobeda - rekao je Krstović i dodao:

- Za mene je svaki meč bitan, ali kad obučeš dres sa državnim grbom ipak osećaš posebnu ljubav i dodatnu želju. Vraćam se na teren gde sam igrao dve godine i to je dodatni motiv da pružim maksimum, ali niko ništa ne može sam ako ekipa ne odigra dobro. Nadam se da ćemo svi biti pravi. Sitnice su uticale da izgubimo prvi meč. Bili smo bolji 70-80 minuta, onda primili prvi gol, pa drugi u momentima kad smo svi otišli napred u nameri da izvučemo makar remi. Nadam se da će u Beogradu biti drugačije, a i vreme je da nas isprati sreća i ako odigramo slabije, kao što je bilo protiv Bugarske. Zaslužili smo to gledajući sve mečeve od početka kvalifikacija.

Utakmica između Srbije i Crne Gore na programu je u utorak od 20.45.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading