ZVEZDE JE IZGUBILA SVLAČIONICU Pešić udario jako: Hvang i Đing ne bi igrali Ligu šampiona da nije bilo nas, a Kraso...

09:58 | 18-10-2023

Fudbal 0

Bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić iskreno je govorio o razlozima odlaska iz kluba

Aleksandar Pešić
Alo

Napadač nije želeo ništa da sakrije.

- Prošle godine imamo 15 bodova prednosti u odnosu na Partizan priča se i piše kako ne znamo ništa. Sad sam otišao iz Crvene zvezde, kada neko dođe odmah se upoređuje sa Pešićem, kao gori je od mene. Pustite vi Pešića, šta vam ja smetam... Isto tako se pričalo o Gobeljiću, Srniću... Pre toga su igrali Jovičić, Vujadin Savić. Stojković... Da tih momaka nije bilo, ne bi sad ni Hvang, ni Đing igrali Ligu šampiona - rekao je Pešić za "Informer".

Nastavio je u istom ritmu.

- Malo su mi se zaleteli sa Krasoom tokom leta... Jedan mi je pisao da ću brzo da mu skinem kapu. Nešto ne ide to tako u poslednje vreme... Mada sam morao da mu odgovorim, jer se o meni pričalo da uglavnom dajem golove sa penala, a u prvom mandatu sam dao četiri ili pet sa kreča. Samo sam mu napisao 'Sreća, pa Kraso ne daje iz penala'."

Otkrio je Aleksandar Pešić i da atmosfera u svlačionici nije sjajna!

- Pričam sa kapitenom Dragovićem, često se čujemo. Rekao mi je da je Zvezda izgubila svlačionicu... Zvezda mora da ima pet ratnika, tri odlična stranca i jednog majstora što zabavlja publiku. Mi smo to u prvom mandatu imali sa Radonjićem, posle sa Kataijem. Sada toga nema, kao da se izgubio onaj duh. Ti stranci su dobri igrači, ali ne znaju šta im poručuje publika kada pevaju ono 'Da kao lav se boriš'. Ne znaju da šibicare utakmicu u Surdulici ili na teškom terenu u Kragujevcu - zaključio je napadač koji je u Zvezdi proveo dva mandata.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading