REGION U SUZAMA Dvojica fudbalera Sloge poginula u strašnoj saobraćajnoj nesreći

09:47 | 12-11-2023

Fudbal 0

U automobilu se nalazilo pet osoba

Fudbaleri
FB/GO SDP Bosanska krupa

Teška saobraćajna nesreća desila se jutros u Bosanskoj Otoci, a život su izgubile dve osobe. Naime, automobil je sleteo s puta i završio u reci Uni.

U automobilu se nalazilo pet osoba, a troje je uspelo da se spasi.

O tragediji su se oglasili na Facebook strani GO SDP Bosanska Krupa.

- Dragi prijatelji, noćas se dogodila tragedija u Bosanskoj Otoci. Igrači NK Sloga iz Bosanske Otoke, njih pet su imali saobraćajnu nesreću i sleteli su sa puta pored mosta u Bosanskoj Otoci. Troje fudbalera uspelo se spasiti i izaći iz vozila, ali nažalost, u vodi su ostali naš član i kapiten Sloge, Nedžad Mujagić Džoni, zaposlen u JKP "10. juli", koji je radio na naplati računa za utrošenu vodu, i Fajić Adnan, sin Fajić Rizaha, nekadašnjeg fudbalera Sloge, koji je i sam nosio dres najdražeg kluba, inače zaposlen na benzinskoj pumpi Energopetrol. Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi, kao i članovi Kajak-kanu kluba Kormoran, od jutarnjih sati rade na vađenju olupine i tela stradalih.

 

 

Stradalima neka je veliki rahmet, a današnje predviđeno druženje članova i simpatizera GO SDP BiH planirano za 12.00 sati u Šujnovcu se do daljnjeg odlaže. Žalost velika - naveli su.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading