Evo kome je Partizanov heroj posvetio gol za pobedu

11:05 | 13-11-2023

Fudbal 0

Mladi fudbaler Partizana Mihajlo Ilić (20) rekao je, povodom pobedonosnog pogotka u 90+6. minutu protiv Čukaričkog za 2:1, da je prvenac u dresu "crno-belih" došao kad je bilo najpotrebnije, a gol je posvetio porodici

FK Partizan
FK Partizan

"Utakmica je imala evropski intenzitet. Čukarički je dobra ekipa i ovo je bila dobra utakmica sa puno šansi. Ja sam danas iskočio u prvi plan i veoma mi je drago zbog toga, ali ko god da je to bio večeras - ne bi bilo bitno. Imao sam puno šansi, do sada sam na svakoj utakmici imao bar jednu, ali nije me htelo. Možda je došlo kad je bilo i najpotrebnije. Gol posvećujem porodici", rekao je mladi reprezentativac Srbije za klupski sajt.

Ilić je istakao da je utakmica protiv Čukaričkog bila zahtevna, ali dobra za njegovu ekipu. 

"Ja sam danas iskočio u prvi plan, ali ko god da je to bio - sasvim je svejedno. Najbitnija su tri boda. Krivo što smo primili taj gol, posle nekoliko uzastopnih utakmica bez primljenog gola, ali nema veze - važna su tri boda. Idemo na pauzu, da se dobro odmorimo, posle čega se vraćamo i spremamo za dalje", dodao je Ilić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Gol za Čukarički postigao je Ilićev saigrač iz mlade reprezentacije Igor Miladinović. 

"Čukarički ima dobre igrače. "Džin" je postigao gol i drago mi je zbog njega. Profesionalac je i ovim putem mu čestitam".

Osvrnuo se Ilić i na savete koje dobija od trenera Igora Duljaja i kapitena Svetozara Markovića.

"Svaki vid podrške i kompliment znače, bilo da je od trenera ili saigrača. Svi, a posebno mi u poslednjoj liniji, se držimo zajedno i bodrimo jedan drugog. Kad dođe do greške, kad jedan pogreši - tu je drugi da ga ispravi", zaključio je Ilić.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading