"U ZVEZDI SAM BIO SPREČEN DA IGRAM.." Nekadašnji napadač crveno-belih govorio o periodu na "Marakani"

09:30 | 24-01-2024

Fudbal 0

Pomenuo period proveden na "Marakani".

Lois Dioni
Alo! Vladimir Marković

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Lois Dioni govorio je za zvanični sajt francuske Lige 2 o aktuelnoj sezoni u kojoj igra sjajno. U svim takmičenjima postigao je 11 golova uz pet asistencija.

- Vratio sam poverenje kluba, trenera, navijača, ono što mi je nedostajalo prethodnih sezona. Za mene je to, kada ti stručni štab veruje, jedna od najvažnijih stvari. I mislim da se to pokazalo u prethodnih pet-šest meseci - rekao je Dioni.

Pored toga, on je pomenuo period proveden na "Marakani".

Lois Dioni Alo! Vladimir Marković
 

- Poslednje dve godine su bile najkomplikovanije u mojoj karijeri. Nisam mogao da igram jer sam pokidao prednje ukrštene ligamente kolena, dok sam prethodno u Crvenoj zvezdi bio spreman da igram, ali sam bio sprečen iz različitih razloga... Mislio sam da takve stvari ne mogu meni da e dogode. Međutim, jaka sam osoba u glavi. Moji najmiliji su bili tu svaki dan, ekipa, klub i navijači takođe, da me podrže u veoma teškom periodu - objasnio je Dioni i dodao:

- Kada jednom padnem ne ostajem na zemlji. Uvek ću se vratiti jači. To je ono što pokazujem otkako igram fudbal. Čak i ako, generalno gledano, imam dobru karijeru, sigurno je da ima neuspeha koji bole. Mislim da je najbolji odgovor na sve to način na koji ove sezone igram za Anže - naglasio je Dioni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading