POZNATI SE UJEDINILI Glumci i pevači saglasni - svi na Marakanu!

20:40 | 13-04-2024

Fudbal 0

Spreman spektakl na Marakani pred poslednje kolo Superlige Srbije.

FK Crvena zvezda
Promo

Nema dileme da marketing Crvene zvezde radi zaista izvanredan posao. Ovoga puta je napravljena akcija u kojoj su poznati glumci i pevači pozvali navijače da ispune tribine Marakane na meču sa Železničarom.

- Bilo bi dobro da sa četiri boda prednosti dočekamo večiti derbi koji je sledećeg vikenda. Verujem da su svi zvezdaši svesni toga, ali ih ipak pozivam da ispunimo Marakanu u nedelju. Cilj je sedma titula, a naš zadatak je da im damo vetar u leđa. Što se mene tiče, naravno da dolazim. Vidimo se u nedelju - reči su poznatog glumca Viktora Savića.

I njegov mlađi kolega Denis Murić je saglasan u apelu navijačima i gledaocima da ispune Marakanu.

- Mislim da će biti pun stadion u nedelju. Zvezda igra lep fudbal, nedelja je, dan za porodicu, a na sve to će biti i lepo vreme. Nadam se da ćemo nastaviti da dominiramo, jer ovog proleća zaista igramo odličan fudbal. Idemo ka novoj duploj kruni uz podršku zvezdaša. Zaista su stvari došle na mesto

Poznat je i Nikola Rokvić kao veliki navijač crveno-belih.

- Mislim da igramo odličan i napadački fudbal, baš onakav kakav priliči Crvenoj zvezdi. Posebno mi se dopada što mladi igrači koji su ponikli u Zvezdi dobijaju šansu. Izdvojio bih možda Radojevića i Šljivića, mislim da su budućnost kluba i sviđa mi se kako igraju. No, ko god da istrči u nedelju na teren zaslužuje veliki aplauz i podršku. Idemo ka sedmoj uzastopnoj tituli.

FK Crvena zvezda Promo/FK Crvena zvezda
 

Pevač Kiki Lesendrić smatra da je apsolutno neophodna podrška navijača u poslednjem kolu Superlige Srbije.

- Prvenstvo ulazi u poslednju fazu i smatram da je našem klubu podrška neophodna kako bi osvojio sedmu titulu u nizu. Ime ne treba da bude bitno, kada je u pitanju grb Zvezde, te pozivam sve zvezdaše da ispune našu Marakanu do poslednjeg mesta. Za samo sedam dana nas očekuje večiti derbi, pa je utakmica sa Železničarom sjajna prilika da im damo dodatni motiv pred najbitniji meč u sezoni, koji može da obezbedi titulu par kola pre kraja.


Glumac Aleksandar Radojičić je naglasio da je redovan na Marakani, kao i da postoje svi preduslovi da tribine najvećeg srpskog stadiona u nedelju budu ispunjene. 

- Kultura svakog zvezdaša je da bude redovan na stadionu, koliko god to obaveze dozvoljavaju. Redovan sam na svakoj domaćoj utakmici, bez obzira na atraktivnost rivala. Tako će uvek biti. Vaspitan sam da sam uvek uz moj klub, a mnogi moji prijatelji se već spremaju za nedelju i meč protiv Železničara. Vreme se znatno prolepšalo, praktično je leto stiglo u Srbiju i nema dileme da imamo sve preduslove da tribine budu ispunjene. Siguran sam da će Marakana biti na svom prepoznatljivom nivou.


Da igrači zaslužuju podršku složio se i Predrag Vasić. 
 

- Očekuje nas poslednja utakmica u regularnom delu prvenstva. Smatram da bez obzira na zvučnost protivnika, naša Marakana mora da bude ispunjena. Sedam dana kasnije nas čeka i derbi, tako da je važno Zvezdi pružiti podršku u svakoj utakmici do kraja sezone. Svi želimo još jednu titulu u nizu, a ovi igrači zaslužuju da ih što više ljudi podrži na putu ka njoj. Nedelja je dan za porodicu i odmor, a gde ćete se bolje odmoriti nego na stadionu gledajući svoj omiljeni klub. Naši navijači iz utakmice u utakmicu odličnom atmosferom šalju sjajnu sliku u svet, a nadam se da će tako biti i u nedelju - reči su Vasića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading