NAVIJAČKA LJUBAV Mbape u Italiji? Da, da, moguće je!

07:00 | 29-05-2024

Fudbal 0

Francuski as, koga očekuje Real Madrid, otkrio za koji klub zapravo navija, i on i cela porodica

Kilijan Mbape
AP/Michel Euler

Kilijan Mbape broji dane do kraja ugovora na „Parku prinčeva“, taj 30. maj jedva čekaju i na stadionu „Santjago Bernabeu“. Jasno i zbog čega...

Kilijan Mbape AP/Luca Bruno
 

Francuski as uskoro postaje slobodan igrač, prema klauzuli ugovora s PSŽ koju je iskoristio, i očekuje se, ceo svet očekuje, ponajpre u Realu, da konačno objavi da (li) dolazi među „kraljeviće“. Nedavno je otkrio da napušta šampiona Francuske, iako ugovor glasi na još jednu godinu. Međutim, Mbape je iskoristio mogućnost da posle dve sezone ode besplatno i najavio odlazak...

Navijači Reala AP/Jose Breton
 

A gde će? Pa u Real, valjda. Nedavno je čak i zvaničnik La Lige izjavio da će fantastični napadač potpisati za Madriđane i to basnoslovni ugovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by λέα (@leatsa__)

Hoće li 25-godišnji Francuz povesti u Španiju i lepoticu koja ga je nedavno očarala na jednom partiju, ostaje da se vidi. Dotad, Mbape je pričao o navijačkoj ljubavi... Naime, u razgovoru za „Skaj sports“ je otkrio zanimljiv detalj iz detinjstva.

Kilijan Mbape EPA/MOHAMMED BADRA
 

- Italijanski fudbal? Nikad se ne zna... Oduvek sam govorio da ako ću igrati u Italiju, to će biti u Milanu. Kao dete sam gledao svaku utakmicu i bio verni navijač. Cela moja porodica, svi smo navijali za Milan - rekao je francuski reprezentativac, koji je, podsećamo, odjavio „galske petlove“ za Olimpijske igre u Parizu.

Tagovi:
Dragoljub Srnić
Fudbal

VRAĆA SE Srnić stiže kući

10:11

1 jul, 2024

Fudbal

Nastupao je još i za Lođ, Šljonsk, Voždovac, Radnički Kragujevac, a ceo omladinski staž proveo je u Crvenoj zvezdi, zajedno sa bratom, međutim, za razliku od njega nije dočekao debi u prvom timu.

Komentari(0)

Loading