JOŠ UVEK SE PRILAGOĐAVAM I UČIM Kaminski o svojim partijama u Partizanu, duelu sa Olimpijakosom, Željku Obradoviću...

16:10 | 20-10-2023

Košarka 0

" Samo pogledajte kako svi reaguju kada on uđe u dvoranu"

Partizan - Olimpijakos
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Košarkaši Partizana poraženi su sinoć nakon produžetaka od Olimpijakosa u Pireju u okviru četvrtog kola Evrolige. Kaminski je bio jedan od igrača koji su isključeni u toku meča nakon pet ličnih grešaka, a upisao je devet poena, tri skoka i dve asistencije. 

U razgovoru sa "Eurohoops-om" nakon meča, pričao je o privikavanju na novu sredinu i radu sa trenerom Željkom Obradovićem.

-Dobro je, imam još mnogo stvari da naučim. Na primer dosta pravila je drugačije, to ste mogli i da vidite (protiv Olimpijakosa), nisam znao da se tehnička greška računa kao faul, da jesam ne bih reagovao na taj način. Moram da zaradim poštovanje ovde, posle će sve biti bolje. Trenutno se osećam kao da sam u svakoj utakmici u problemu sa faulovima. Još uvek se prilagođavam, učim.

GRCI OTKRIVAJU Evo kako je Zek Ledej provocirao Larencakisa na liniji slobodnih bacanja

Iskusnom centru potrebno je još utakmica da uđe pravi ritam.

-Drugačije je. Kada osam godina igrate po jednim pravilima, svaka promena je ogromna. Za sada sam odigrao četiri utakmice u Evroligi, imam cilj da postajem sve bolji i boli. Moram da igram i pametnije, što više utakmica budem igrao biću komforniji na terenu.

Kaže da je Obradović oštar, ali i jedinstven u poređenju sa drugim trenerima.

-Ne mogu da ga uporedim za nijednim prethonim trenerom jer je jedinstven u načinu na koji vodi tim, sjajan je. Kao trener je veoma intenzivan, najzad ne bi osvojio toliko titula da nije takav. Od nas takođe zahteva mnogom što je odlično. Prema nama je oštar ali se isto tako i bori za nas, volim da igram za njega. Mnogo mi je pomogao u navikavanju, i ima puno vere u mene. Samo pogledajte kako svi reaguju kada on (Obradović) uđe u dvoranu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading