SFEROPULOS PONOSAN NA IGRAČE Borili smo se za svaku loptu, to se videlo na terenu

22:40 | 21-12-2023

Košarka 0

Ima i na šta da bude ponosan, komentarisao i Teodosića...

Sferopulos
Marko Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde slavili su u meču 16. kola Evrolige protiv Makabija u hali "Aleksandar Nikolić" rezultatom 98:92. 

Nakon utakmice trener Zvezde Janis Sferopulos je istakao borbenost njegovog tima i koliko je ponosan na to. 

- Želim da čestitam igračima, videlo se na terenu da smo hteli da pobedimo, borili smo se za svaku lotpu. Igrači su bili posvećeni borbi na obe strane terena. To je razlog za pobedu protiv veoma dobrog tima. Oni su veoma talentovan tim i nije lako igrati protiv njih, ali danas smo pokazali dobro odbrambeno lice i dobru uključenost svih igrača u napadu. Kontrolisali smo igru i slavili. Hoću da čestitam igračima i da nastavimo da se borimo zajedno. Za mene je ova utakmica bila specijalna jer sam prvi put igrao protiv Makabija, želim im svu sreću - izjavio je Sferopulos. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

MILANSKI KLUB SVE POTVRDIO Nejpir zvanično napustio crveno-bele i oblači dres Olimpije

Komentarisao je i odlučnu partiju Miloša Teodosića, koji je na kraju meča imao indeks 40. 

- Miloš je bio odličan danas, znamo njegov kvalitet, talenat i skilove. Kreira za druge i ima veliku zaslugu za ovu pobedu, ali košarka je timska igra i mislim da su svi imali učinak i pomogli su za pobedu. Čak i lazić, koji je imao pet faulova imao je veliki doprinos u odbrani - dodaje Janis.

Atmosfera je bila u najmanju ruku čudna, nije bilo navijača, pa je neretko jedino što se čulo bilo dovikivanje igrača i trenera između sebe.

- Dosta je bilo čudnih stvari večeras, igrali smo na domaćem terenu, malo treniramo ovde, malo u Areni. Ali svakako smo se koncentrisali na ono što je bio plan za utakmicu - ističe trener Zvezde.

Na pitanje da li je atmosfera usled odlaska Nejpira bila čudna bio je kratak.

- Ako se osećate tako, ne znam razlog. Svakako igrači su hteli da dobiju, bili su zajedno, borili se jako jedni za druge i za pobedu - zaključio je Sferopulos.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading