BIO NA KORAK DO PARTIZANA, SADA MU PRETI: Možemo do finala ABA lige

12:52 | 08-05-2024

Košarka 0

Amerikanac veruje da Budućnost u Beogradu može da nadigra crno-bele.

Jogi Ferel
Budućnost Voli/Filip Roganović

Tražio je Partizan preko leta plejmejkera. Nije tajna da je trener Željko Obradović zvao Jogija Ferela koji je bio na korak do dresa crno-belih.

Prema informacijama koje posedujemo, zapelo je tada oko dužine ugovora dve strane (iako je novčani deo bio lako dogovoren) i Ferel je odlučio da pojača ekipu Budućnosti.

Odigrao je Amerikanac sinoć jako dobru partiju. Bio je najefikasniji igrač Podgoričana sa 13 poena. Na krilima pobede, veruje Ferel da "plavi" mogu da se iz Beograda plasiraju u finale ABA lige.

- Znamo da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta. Partizan će imati ogroman vetar u leđa od strane navijača, ali će biti i pod velikim pritiskom. Nije lako dobiti utakmice koje morate da dobijete. S druge stane, mi idemo u Beograd da se borimo kao što smo to radili u prva dva meča. Uložićemo i poslednji atom snage da budemo konkurentni, da iz konkurentnosti stignemo do prilike da slavimo u Beogradu. Na osnovu prikazanog u prva dva meča, verujem, kao i svi u timu, da možemo do finala - rekao je Ferel za Sport klub.

On se osvrnuo i na utakmicu u Morači.

- Iza nas je utakmica kakvu smo i očekivali. Vodili smo veliku borbu, na svakom pedlju terena, za svaku loptu. Utakmica možda nije bila lepa za oko, ali je ulog bio ogroman. Igrali smo sa mnogo energije, volje i želje, verovali smo da možemo do pobede i to je bilo ključno. Mogli smo ranije da rešimo meč, mogao je i Partizan da slavi u samoj završnici, ali na kraju, smatram da je realno da odluka o učesniku finala padne u Beogradu - zaključio je omaleni plejmejker.

Duel Partizan - Budućnost na programu je u petak od 19 časova, a pobednik ide u finale ABA lige gde ga čeka Crvena zvezda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading