GLAS SA MALOG KALEMEGDANA Zvezda se hitno oglasila saopštenjem

15:06 | 18-02-2024

Košarka 0

Reakcija crveno-belih i javnosti prezentovano poslovanje kluba.

Zvezda

Pokrenuo je trener Partizana Željko Obradović sinoć buru. Javno je zamolio čelnike kluba da saopšte sve finansijske podatke. I dok čekamo da to urade u taboru crno-belih, oglasila se Crvena zvezda.

Klub sa Malog Kalemegdana je izdao hitno saopštenje gde je javnosti dao na uvid sve finansijske podatke od 2011. godine do danas.

- KK Crvena zvezda kao daleko najtransparentniji klub na ovim prostorima, i ove godine u vreme odigravanja završnice Kupa Radivoj Korać daje na uvid javnosti detalje finansijskog poslovanja. Ovoga puta svi zainteresovani, a na prvom mestu zvezdaška i kompletna sportska javnost mogu da pogledaju sve stavke i kompletnu strukturu prihoda kluba zaključno sa 31.12.2023. godine (počev od 2011. godine): prihode od grada Beograda i Republike Srbije (41% učešća), prodaje sezonskih i dnevnih karata, sponzorskih ugovora, Evrolige…

Crveno-beli su na sledećim linkovima istakli da se mogu pogledati i svi prethodne izveštaji kluba koji se javno objavljuju već nekoliko godina na zvaničnim platformama kluba (a uvid u dokumentaciju od 2011. godine imaju članovi Skupštine i upravni organi Kluba).

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading