DELIJE SU OVO ČEKALE Zvezdin Amerikanac blista i najavljuje još bolje partije

16:05 | 11-03-2024

Košarka 0

Utisci talentovanog beka posle najefikasnijeg meča u crveno-belom dresu.

Džavonte Smart
Aba liga Dragana Stjepanović

Odigrao je Džavonte Smart, bez bilo kakve dileme, najbolji meč u dresu Crvene zvezde protiv slovenačke Krke.

Ubacio je Amerikanac 24 poena, vukao lidera ABA lige i najavio još bolje partije u crveno-belom dresu na radost navijača.

- Samo pokušavam da uđem u ritam. Mislim da trener veruje u mene. Kada izađem na parket, znate šta mogu da uradim. Tako da svaku utakmicu i pokušavam da izađem na utakmicu i uradim ono što radim. Bilo je utakmica na kojima nisam pokazao šta umem, ali vremenom napredujem i osećam se bolje na terenu. Ja sam strelac, ja sam plejmejker. Volim da postignem poene i učinim svoje saigrače boljim. Zato samo želim da nastavim to da radim i pomognem svom timu da pobedi. Verujem u sebe i znam šta mogu da uradim. Mogu da šutiram, hvatam i šutiram van driblinga, mogu sve. Moram da nastavim da pogađam šuteve, da pronalazim ritam i sve će biti u redu - rekao je Smart.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ne želi talentovani bek da pravi dugoročne planove, već mu je u fokusu aktuelna sezona.

- Ja samo igram sezonu koja je u toku. Samo želim da nastavljam da pomažem timu, a šta se desi u budućnosti, desiće se… Kao što sam rekao, došao sam ovde jer su me želeli, a došao sam da pomognem timu da pobeđuje. Znao sam da ću biti važan deo tima, koji je potreban, pa sam došao i napravio taj potez.

Za kraj, prokomentarisao je 110 poena ubačenih Krki, kao i odlučujući deo sezone koji je pred Zvezdom.

- Imali smo mnogo brzih poena. Dobro je prošlo i drago mi je što su svi dali neki doprinos. Zato želimo da uđemo u pobednički niz i da nastavimo da pobeđujemo - naglasio je Smart.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading